Julkisivuremontti vaatii osaavan tekijän

I-S Rakennuspelti Ky hoitaa julkisivuremontit ammattitaidolla Keski-Suomessa. Julkisivuremontissa tärkeää on aikataulun ja budjetin hallitseminen ja nämä taidot kokeneina toimijoina hallitsemme. Alaamme ovat metallijulkisivut (pelti, RST, kupari, alumiini ja messinki).

Teetä julkisivusaneeraus ajoissa ja säästä

Julkisivusaneeraus voi olla iso ja kallis urakka, mutta kalliimmaksi se tulee, jos viivyttelet urakan aloittamista. Kun julkisivun korjaukset tehdään ajoissa, niin voimme käyttää kevyempiä menetelmiä eikä rakenteita välttämättä tarvitse uusia kokonaan. Hyvällä suunnittelulla remontti toteutetaan juuri oikeissa mitoissa ja vältetään niin sanottu ”yli-urakointi”.

Milloin on julkisivuremontin aika?

Yleensä julkisivun remontti tehdään, kun rakennus on noin 30–40 vuoden ikäinen. Parhaimmillaan remontoitavat rakennukset ovatkin noin 1970-luvulla rakennettuja. Remonttia varten julkisivun tarkkailu kannattaa tehdä ja kiinnittää huomiota esimerkiksi halkeamiin. Julkisivun saneeraus tulisi kuitenkin tehdä noin 10 vuotta ennen suunniteltua linjasaneerausta.

Julkisivupellitykset viimeistelevät rakennuksen ulkomuodon

Esteettisten syiden lisäksi julkisivupellitykset ovat helppohoitoinen ja kestävä ratkaisu. Erilaisille teollisuusrakennuksille julkisivupellitys on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu, mutta se on myös yleistynyt tyylikeinona myös muissa rakennuksissa. Myös näyttävänä yksityiskohtana esimerkiksi kerrostalon parvekkeissa pellitys toimii loistavasti.

Kysy tarjousta myös muista julkisivutöistä

Osaamisalueemme on laaja ja olemme toteuttaneet myös haastavia erikoisjulkisivutöitä. Kysy tarjousta ja vastaamme mahdollisimman pian!

Pyydä meiltä tarjous

Huikontie 180, Toivakka

Yhteystiedot

I-S Rakennuspelti Ky
Havulankankaantie 11
41660
TOIVAKKA
0400 407 897, 0400 644 876
i-s.rakennuspelti@co.inet.fi teemu.kukkonen@israkennuspelti.fi
www.israkennuspelti.fi

Käyntiosoite 

(teollisuushalli) Havulankankaantie 11