Kattotyöt Keski-Suomessa  

Kaipaako kattosi saneerausta? Erilaiset kattotyöt Keski-Suomessa toteuttaa I-S Rakennuspelti Ky. Toimimme Toivakasta käsin laajalla alueella. Kattotöitä olemme tehneet jo vuodesta 1988 asti. Työnjälkeemme voit luottaa. Työntekijämme ovat kokeneita ja huolellisia ammattilaisia, jotka toteuttavat niin isot kuin pienetkin projektit. Asiakkainamme onkin sekä yksityisiä, yrityksiä, yhdistyksiä ja julkishallintoa. Teemme myös piipunpellitykset ja muut rakennuspeltityöt sekä lumenpudotukset.

Kattoremontit ja reikien paikkaukset

Epäiletkö katossa vuotoa? Katon vuotaminen voi aiheuttaa vakavat ja kalliiksi tulevat kosteusvahingot talon rakenteisiin. Jos epäilet vuotoa, kutsu meidät heti paikalle. Arvioimme vahingon laajuuden ja vuotokohtaan teemme ensiapuna sääsuojuksen. Jos kattosi on uusi ja nykyaikainen, voidaan paikallisella korjauksella paikata vuotokohta. Vanhempiin kattoihin voi olla paikallaan tehdä isompi kattoremontti. Kattoremontti voidaan tehdä myös talvella, mutta useimmat remontit tehdään kuitenkin kesällä.

Kattomuutostyöt aikataulussa

Haluatko vaihtaa vanhan kattosi uuteen? Kysy meiltä tarjousta kattomuutostöistä.

Peltikaton rakentaminen ja uusiminen

Oletko harkinnut peltikattoa uuteen rakennukseesi? Tai kaipaako vanha peltikatto uusimista? Peltikatto on yksi suosituimmista kattotyypeistä Suomessa. Edullinen peltikatto kestää hyvin sääoloja ja vaatii muihin kattomalleihin nähden harvemmin uusimista. Peltikaton uusiminen tehdään aluskatteesta lähtien, jolloin voidaan varmistaa, että rakenteet pysyvät kuivina.

Profiilipeltikatto vai konesaumakatto?

Profiilipeltikatto on yleisnimitys kaikille peltikatoille, jotka on tehty muotoillusta kattopellistä. Profiilipelti ja profiilipeltikatto tarkoittavat siis tiilikuvioitua tai uraprofiilipeltikattoa, jonka saa määrämittaisena. Värivaihtoehtoja ja malleja on monia. peltikattoa. 

+ Profiilipeltikaton etuja on edullinen hinta.

Konesaumakatto on arvostettu kattomateriaali, jossa rivit saumataan tiivistysaineella. Saumat lukitaan toisiinsa saumausrissalla. Katteeseen ei tule läpikiinnityksiä (ruuveja), koska kiinnikkeet ovat kattopellin alla piilossa. Konesaumakaton kattovarusteet kiinnitetään saumoista, jolloin niihin ei tule katon läpi meneviä kiinnikkeitä, joten mahdollisia vuotokohtia ei tule. Konesaumakatto on tyylikäs ja nostaa talosi arvoa.  

Kysy meiltä kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmistä

Myymme ja asennamme myös kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, asiantuntevasti ja huolella. Kattoturvatuotteet ovat katolla työskentelevien ja alhaalla kulkevien ihmisten turvaksi. Myymme ja asennamme myös sadevesijärjestelmät puolipyöreä- ja kantikaskouru, sekä pyöreät- ja kantikkaat alastulot. Asennustyöt teemme asiantuntevasti ja huolella.

  • lumiesteet
  • kattosillat
  • seinä- ja lapetikkaat

Pyydä meiltä tarjous

Huikontie 180, Toivakka

Yhteystiedot

I-S Rakennuspelti Ky
Havulankankaantie 11
41660
TOIVAKKA
0400 407 897, 0400 644 876
i-s.rakennuspelti@co.inet.fi teemu.kukkonen@israkennuspelti.fi
www.israkennuspelti.fi

Käyntiosoite 

(teollisuushalli) Havulankankaantie 11