Julkisivuremontti vaatii osaavan tekijän

I-S Rakennuspelti Ky hoitaa julkisivuremontit ammattitaidolla Keski-Suomessa. Julkisivuremontissa tärkeää on aikataulun ja budjetin hallitseminen ja nämä taidot kokeneina toimijoina hallitsemme. Alaamme ovat metallijulkisivut (pelti, RST, kupari, alumiini ja messinki).

Teetä julkisivusaneeraus ajoissa ja säästä

Julkisivusaneeraus voi olla iso ja kallis urakka, mutta kalliimmaksi se tulee, jos viivyttelet urakan aloittamista. Kun julkisivun korjaukset tehdään ajoissa, niin voimme käyttää kevyempiä menetelmiä eikä rakenteita välttämättä tarvitse uusia kokonaan. Hyvällä suunnittelulla remontti toteutetaan juuri oikeissa mitoissa ja vältetään niin sanottu ”yli-urakointi”.

Milloin on julkisivuremontin aika?

Yleensä julkisivun remontti tehdään, kun rakennus on noin 30–40 vuoden ikäinen. Parhaimmillaan remontoitavat rakennukset ovatkin noin 1970-luvulla rakennettuja. Remonttia varten julkisivun tarkkailu kannattaa tehdä ja kiinnittää huomiota esimerkiksi halkeamiin. Julkisivun saneeraus tulisi kuitenkin tehdä noin 10 vuotta ennen suunniteltua linjasaneerausta.

Julkisivupellitykset viimeistelevät rakennuksen ulkomuodon

Esteettisten syiden lisäksi julkisivupellitykset ovat helppohoitoinen ja kestävä ratkaisu. Erilaisille teollisuusrakennuksille julkisivupellitys on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu, mutta se on myös yleistynyt tyylikeinona myös muissa rakennuksissa. Myös näyttävänä yksityiskohtana esimerkiksi kerrostalon parvekkeissa pellitys toimii loistavasti.

Kysy tarjousta myös muista julkisivutöistä

Osaamisalueemme on laaja ja olemme toteuttaneet myös haastavia erikoisjulkisivutöitä. Kysy tarjousta ja vastaamme mahdollisimman pian!

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

I-S Rakennuspelti Ky
Huikontie 180
41660 TOIVAKKA

Y-tunnus: 07018633
Puh: +358144585791

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

I-S Rakennuspelti Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Käyntiosoite 

(teollisuushalli) Havulankankaantie 11