Kattotyöt Keski-Suomessa  

Kaipaako kattosi saneerausta? Erilaiset kattotyöt Keski-Suomessa toteuttaa I-S Rakennuspelti Ky. Toimimme Toivakasta käsin laajalla alueella. Kattotöitä olemme tehneet jo vuodesta 1988 asti. Työnjälkeemme voit luottaa. Työntekijämme ovat kokeneita ja huolellisia ammattilaisia, jotka toteuttavat niin isot kuin pienetkin projektit. Asiakkainamme onkin sekä yksityisiä, yrityksiä, yhdistyksiä ja julkishallintoa. Teemme myös piipunpellitykset ja muut rakennuspeltityöt sekä lumenpudotukset.

Kattoremontit ja reikien paikkaukset

Epäiletkö katossa vuotoa? Katon vuotaminen voi aiheuttaa vakavat ja kalliiksi tulevat kosteusvahingot talon rakenteisiin. Jos epäilet vuotoa, kutsu meidät heti paikalle. Arvioimme vahingon laajuuden ja vuotokohtaan teemme ensiapuna sääsuojuksen. Jos kattosi on uusi ja nykyaikainen, voidaan paikallisella korjauksella paikata vuotokohta. Vanhempiin kattoihin voi olla paikallaan tehdä isompi kattoremontti. Kattoremontti voidaan tehdä myös talvella, mutta useimmat remontit tehdään kuitenkin kesällä.

Kattomuutostyöt aikataulussa

Haluatko vaihtaa vanhan kattosi uuteen? Kysy meiltä tarjousta kattomuutostöistä.

Peltikaton rakentaminen ja uusiminen

Oletko harkinnut peltikattoa uuteen rakennukseesi? Tai kaipaako vanha peltikatto uusimista? Peltikatto on yksi suosituimmista kattotyypeistä Suomessa. Edullinen peltikatto kestää hyvin sääoloja ja vaatii muihin kattomalleihin nähden harvemmin uusimista. Peltikaton uusiminen tehdään aluskatteesta lähtien, jolloin voidaan varmistaa, että rakenteet pysyvät kuivina.

Profiilipeltikatto vai konesaumakatto?

Profiilipeltikatto on yleisnimitys kaikille peltikatoille, jotka on tehty muotoillusta kattopellistä. Profiilipelti ja profiilipeltikatto tarkoittavat siis tiilikuvioitua tai uraprofiilipeltikattoa, jonka saa määrämittaisena. Värivaihtoehtoja ja malleja on monia. peltikattoa. 

+ Profiilipeltikaton etuja on edullinen hinta.

Konesaumakatto on arvostettu kattomateriaali, jossa rivit saumataan tiivistysaineella. Saumat lukitaan toisiinsa saumausrissalla. Katteeseen ei tule läpikiinnityksiä (ruuveja), koska kiinnikkeet ovat kattopellin alla piilossa. Konesaumakaton kattovarusteet kiinnitetään saumoista, jolloin niihin ei tule katon läpi meneviä kiinnikkeitä, joten mahdollisia vuotokohtia ei tule. Konesaumakatto on tyylikäs ja nostaa talosi arvoa.  

Kysy meiltä kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmistä

Myymme ja asennamme myös kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, asiantuntevasti ja huolella. Kattoturvatuotteet ovat katolla työskentelevien ja alhaalla kulkevien ihmisten turvaksi. Myymme ja asennamme myös sadevesijärjestelmät puolipyöreä- ja kantikaskouru, sekä pyöreät- ja kantikkaat alastulot. Asennustyöt teemme asiantuntevasti ja huolella.

  • lumiesteet
  • kattosillat
  • seinä- ja lapetikkaat

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

I-S Rakennuspelti Ky
Huikontie 180
41660 TOIVAKKA

Y-tunnus: 07018633
Puh: +358144585791

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

I-S Rakennuspelti Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Käyntiosoite 

(teollisuushalli) Havulankankaantie 11